Roler Pentel Energel BLN15 prihaja v treh osnovnih barvah. Odlikuje ga tenka konica debeline 0,5 mm, ki omogoča res natančno pisanje in izris tankih linij. Hitro sušeče polnilo, ki je zmes črnila in črnila v gelu, pa poskrbi, da tudi levičarji ne bodo imeli težav z madeži. Roler Pentel Energel BLN15 prihaja iz družine pisal Pentel Recycology, kar pomeni, da je v 53% izdelan iz recikliranih materialov.
Proizvajalec: PENTEL
Izberi barvo:
2,15 €
Zaloga 19
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902506064837
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ROLER PENTEL Energel BLN15 0.5 mm

- ultra tanka konica 0,5 mm
- opremljen s pokrovčkom
- v 53% izdelan iz reciklirane plastike
- primeren za levičarje
- barva črnila: modra, črna, rdeča

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.