Miške

Miške

Računalniška miška je tisti del drobnega potrošnega računalniškega materiala brez katerega si težko predstavljamo vsakdanje delo z računalnikom. Prihajajo v najrazličnejših izvedbah. Od takšnih čisto preprosti, pa do tistih visoko specializiranih oblik.

Običajne miške, ki jih po navadi uporabljamo pri vsakdanjem delu, so danes brezžične miške, ki so lahko optične ali laserske. Njih je seveda, da bodo delovale, potrebno opremiti z baterijami. Miške s kablom so nekako postale že del preteklosti. Običajno so vse miške opremljene z vsaj dvema tipkama in sredinskim kolescem, ki uporabniku omogoča enostavno vertikalno premikanje po ekranu. Pomembna pa je tudi oblika miške. Dobre miške so seveda ergonomsko oblikovane, kar pomeni, da se lepo prilegajo dlani.

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
1 Brezžična miška Leitz Cosy SureTrack
2 MIŠKA BREZŽIČNA HP Comfort Grip OPTIČNA
3 MIŠKA BREZŽIČNA Logitech B170
4 MIŠKA CHERRY MW 4500 WL ERGONOMSKA
5 Miška optična USB Omega OM-05B črna

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.