Logitech B100 je osnovna miška, ki vam ponuja enostavnost uporabe in zanesljivost delovanja. Ergonomska oblika vam zagotavlja udobno lego vaše dlani na miški, tako bo vaša roka bo spočite tudi ob daljši uporabi. Primerna je tako za levo, kot tudi desno roko. Na voljo vam je optični senzor ločljivosti 800 dpi, ki zagotavlja dovolj hitro odzivnost za osnovne in pisarniške uporabnike. Priključite jo preko USB terminala, za ukazne klike pa so vam na voljo trije gumbi, kolešček pa je namenjen drsečemu pregledovanju daljših strani.
Proizvajalec: LOGITECH
11,39 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5099206065063
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MIŠKA OPTIČNA Logitech B100

- Tip senzorja optični
- Brezžična povezava ne
- Število gumbov 3
- Kolešček da
- Ločljivost senzorja 800 dpi
- Dolžina kabla [m] 1,8
- Priključek USB
- Podprti OS Windows XP, Windows Vista, Windows 7
- Za desničarje ali levičarje univerzalna
- Barva črna

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.