Bele magnetne table

Bele magnetne table

Bele magnetne table so postale nepogrešljive v izobraževalnih institucijah, podjetjih, v konferenčnih centrih, pa tudi doma, saj omogočajo čisto in enostavno podajanje informacij večjemu občinstvu. Poleg tega pa je njihovo vzdrževanje sila enostavno. Po piši-briši tablah pišemo s posebnimi markerjimarkerji za bele table (whiteboard markerji), ki jih je mogoče očistiti s posebno gobico za magnetne table. Če pa boste vseeno tablo popisali s permanentnim markerjem, je tu nasvet, kako rešiti težavo. Prav tako je vsaka bela magnetna tabla je opremljene tudi s poličko za odlaganje markerjev in magnetkov.

V spletni trgovini Marker.si so vam na voljo tako cenovno zelo ugodne bele table proizvajalca Smart, kot tudi visokokakovostne magnetne table nemškega proizvajalca Franken. Če pa ste v dvomih kako pravilno izbrati pravo tablo zase, boste enostaven vodnik našli v blogu "4 stvari, ki jih morate vedeti pred nakupom bele magnetne table".

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
1 MAGNETNA TABLA DAHLE 45x60
2 MAGNETNA TABLA LETNI PLANER 60x90 BI-OFFICE
3 MAGNETNA TABLA MESEČNI PLANER 60x90 BI-OFFICE
4 MAGNETNA TABLA SMART 100x150
5 MAGNETNA TABLA SMART 120x180
6 MAGNETNA TABLA SMART 120x240
7 MAGNETNA TABLA SMART 45x60
8 MAGNETNA TABLA SMART 60x90
9 MAGNETNA TABLA SMART 90x120
10 MAGNETNA TABLA TEDENSKI PLANER 60x90 BI-OFFICE
11 TABLA BELA 60X90 STENSKA MEMO BCH
12 TABLA KOMBINIRANA FILC/BELA 60X45

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.