Bela magnetna tabla piši-briši 120 x 180 cm, z lakirano pisalno površino in visokokakovostnim okvirjem iz ekstrudiranega aluminija ter plastičnimi vogali za maksimalno stabilnost. Zaradi galvaniziranega jekla na hrbtni strani je odporna na zvijanje. Priložen je praktičen 30 cm pladenj za dodatke, in montažnim kompletom za pokončno ali ležečo montažo.

> Navodila za montažo

Proizvajalec: Dahle
299,82 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4007885258072
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Tabla bela magnetna Dahle Basic 120 x 180 cm

- tabla z belo lakirano površino,
- za pisanje z markerji za belo tablo
- galvanizirano jeklo na hrbtni strani
- priložena 30 cm odložna polica za pisala in pribor
- za uporabo z markerji za belo tablo s suhim brisanjem
- visokokakovosten okvirj iz ekstrudiranega aluminija s plastičnimi vogali
- priložen pribor za montažo na steno za pokončno ali ležečo montažo

> Navodila za montažo

Kako odstraniti sledi alkoholnega markerja na beli magnetni tabli?

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.