Varnost

MARKER.si uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. MARKER.si v te namene uporablja 128-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija.


Varovanje osebnih podatkov

MARKER.si se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-1.

MARKER.si za nedoločen čas hrani naslednje podatke članov MARKER.si: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije z MARKER.si.

MARKER.si navedene osebne podatke uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo s članom.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za goste marker.si hrani osebne podatke samo za čas do izpolnitve naročila naslednje podatke gostov marker.si: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije z marker.si. Po izpolnitvi naročila se hranijo samo še podatki v zvezi s posameznim naročilom, do katerih je mogoč dostop samo prek poznavanja številke računa in številke naročila.

Spletna stran marker.si lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi uporabnikovega računalnika. Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, ki jih je uporabnik obiskal na spletni strani marker.si. marker.si. Te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta marker.si.

Elektronski naslov, ki ga uporabnik vnese ob registraciji, je samodejno vključen v mailing listo. V kolikor teh komercialnih obvestil uporabnik ne želi prejemati, lahko to kadarkoli sporoči na naslov prodaja@marker.si in v roku treh delovnih dni bo njegov elektronski naslov izbrisan iz mailing liste.

Kupoprodajna pogodba (naročilo stranke) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika (marker.si) in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu. Do nje lahko dostopa s svojim uporabniškim imenom in geslom. Dostop je omogočen tudi administrativnemu osebju marker.si!

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.


Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na uporabnikov računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili uporabnikovo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da se je uporabnik vrnil na spletno stran, kar lahko marker.si izkoristi za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih uporabnik ne želi sprejemati, ali pa želi, da je obveščen preden se piškotek naloži na uporabnikov računalnik, lahko to uporabnik določi v nastavitvah brskalnika.

Zahtevajte izbris svojih podatkov

V kolikor želite, da iz naše spletne baze odstranimo vaše osebno podatke, lahko to storite tako, da podate zahtevo za izbris podatkov preko spodnjega obrazca.

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.