Ponudba artiklov

Zaradi narave poslovanja spletne trgovine, se ponudba lahko spreminja hitro in pogosto. Ponudnik si prizadeva jasno in temeljito predstaviti osnovne značilnosti izdelkov, ki so navedene na embalaži ali drugem nosilcu, zato ponudnik ne more odgovarjati za morebitne napake v podatkih.

Za predstavitev izdelkov si ponudnik prizadeva pridobiti ustrezni slikovni material, ki se estetsko lahko delno razlikuje od originala, ne vpliva pa na kvaliteto in specifikacijo samega izdelka.

Cene artiklov v spletni trgovini so cene z davkom na dodano vrednost (DDV). Le ta je v spletni trgovini MARKER.si označena kot cena ali redna cena in je enaka za vse uporabinike spletne trgovine MARKER.si. Registrirani uporabniki, to so tisti uporabniki, ki nam zaupajo svoje osebne podatke, pa dobijo posebno ceno, ki je označena kot vaša cena.

Najboljša ponudba

Rubrika najboljša ponudba vsebuje artikle, ki imajo posebej znižano ceno. Njena veljavnost je vidna na časovniku. Ob artiklu je naveden odstotek znižanja glede na redno ceno.

Oznake artiklov

 • Artikel z oznako "Novosti" je na novo dodan artikel v ponudbo marker.si. S to oznako bo izpostavljen minimalno 14 dni in maksimalno 2 meseca.
 • Artikel z oznako "Odprodaja" ima še dodatno znižano ceno glede na spletno ceno, ki velja do odprodaje zalog tega artikla. Odstotek znižanja je naveden ob artiklu.
 • Artikel z oznako "Rok dobave ni znan" trenutno ni dobavljiv. To pomeni, da ni na zalogi niti v centralnem skladišču marker.si niti pri dobavitelju.
 • Artikel z oznako "Razprodano" ni več dobavljiv. To pomeni, da artikel ne bo več dobavljiv.
 • Artikel z oznako "Akcija" kupcu omogoča nakup artikla po posebej ugodni ceni glede na spletno ceno. Veljavnost spletnih akcij je največ 1 mesec, razen če ni zapisano drugače.
 • Artikel z oznako "Zadnji kos" je zadnji kos tega artikla na zalogi v centralnem skladišču marker.si, kar omogoča hitrejšo dobavo artikla.
 • Odprta embalaža: Artikel ima odprto embalažo, vendar je brezhibno delujoč in popoln. Cena je dodatno znižana, velja naveden garancijski rok.
 • Poškodovana embalaža: Artikel ima poškodovano, nepopolno ali neoriginalno embalažo, vendar je brezhibno delujoč. Cena je dodatno znižana, velja naveden garancijski rok.
 • Poškodovan artikel: Artikel ima manjšo estetsko poškodbo, lahko kaže znake uporabe in ima lahko poškodovano embalažo. Cena je dodatno znižana, velja naveden garancijski rok.
 • Uporabljen artikel: Artikel je bil vrnjen s strani kupca. Bil je uporabljen in ima lahko nekoliko poškodovano embalažo. Cena je dodatno znižana, velja naveden garancijski rok.
 • Servisiran artikel: Artikel je bil servisiran na pooblaščenem servisu. Artikel je brezhibno delujoč. Cena je dodatno znižana, velja naveden garancijski rok.

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.