Zvezki

Zvezki

Zvezek, tisti skupek trdo spetih, če so ročno izdelani, tudi sešitih brezčrtnih, črtanih ali karo listov, namenjen izdelovanju zapiskov. Običajno so opremljenimi s platnicami, ki so lahko narejene iz debelejšega papirja lai kartona. Da pa so privlačnejši so te običajno tudi potiskane z najrazličnejšimi motivi. Seveda so njihovi najpogostejši uporabniki otroci in mladina, ki obiskuje šolo. Vsekakor pa je zvezek uporaben tudi drugje. Če ne želite, da bodo šle dobre ideje in pomembne informacije v pozabo, je zvezek vsekakor prava izbira. Saj veste, da je pomnjenje veliko boljše, če stvari zapisujemo z roko. Eden od razlogov leži seveda v usmerjeni pozornosti, saj pri pisanju združujemo miselni proces in motoriko.

V spletni trgovini MARKER.si si lahko poiščete zvezek, ki ravno pravšnji za vas. Lahko je majhen ali velik, s črtami ali brez njih, klasičen ali povezan s špiralo, motivov pa je seveda ogromno.

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
1 ČRTALNIK A4
2 Črtast zvezek A4 Miguelrius Notebook Emotions 120-listni PP ovitek
3 Črtast zvezek A4 Miguelrius Notebook Emotions 80-listni kartonski ovitek
4 Črtasti zvezek A4 Street Notebook Neon PP platnice
5 Črtasti zvezek A5 Street Notebook Neon PP platnice
6 Karo zvezek Miguelrius Notebook Emotions A4, 120-listni PP ovitek
7 NOTNI ZVEZEK A4
8 ŠOLSKI ZVEZEK A4 GORJUSS ČRTAN 9MM 40-LISTNI SORTIRANIH MOTIVOV
9 YOUNG EXPLORERS 1 (DZ za angl. 4.r)
10 ZVEZEK A4 40 LISTNI KARO 0,5 CM SORTIRANI MOTIVI, GORJUSS SANTORO
11 ZVEZEK A4 40 LISTNI KARO 1 CM SORTIRANI MOTIVI, GORJUSS SANTORO
12 Zvezek A4 brezčrtni Street Travel

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.