Kakovosten in trpežen črtan zvezek priznane blagovne znamke Miguelrius z izjemnim dizajnom in špiralno vezavo. 120-listni zvezek formata A4 ima kakovosten ovitek iz prosojnega propilena (PP), robovi papirja pa so v petih različnih barvah.
Proizvajalec: MIQUELRIUS
Izberi barvo:
10,79 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8422593485668
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Črtast zvezek Miguelrius Notebook Emotions A4, 120-listni PP ovitek

- Zvezek A4, 120-listni, 90-gramski papir;
- črtast, razmik med črtami 7 mm;
- robovi papirja v petih različih živih barvah, vsake barve 24 listov;
- spiralna vezava
- ovitek iz prosojnega polipropilena (PP) debeline 0,8 mm;
- posebej neprosojen papir, mikro-perforiran, s 4 luknjami za vstavljanje v mape;
- na zvezku je odstranljiva nalepka z opisom;
- certifikat FSC.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.