Korekture

Korekture

Tudi korekture danes najdemo v različnih oblikah. Če smo še pred leti poznali le korekturno tekočino, je danes moč korekturo dobiti tudi v obliki traku ali korekturne miške in v obliki pisala ali korekturnega svinčnika.

Klasična korektura je običajno opremljena s čopičem za nanos. Je zelo dobro pokrivna in se hitro suši. Težko pa z njo odpravljamo majhne napake. Odstranjevanju drobnih napak je namenjeno korekturno pisalo, saj zahvaljujoč kovinski konici lahko apliciramo korekturno tekočino zelo natančno.

Na sila enostaven način pa korekturo nanašamo s korekturno miško, ki je opremljena s korekturnim trakom. Brez packanja, hitro in enostavno nanesemo suho korekturno sredstvo, ki omogoča takojšnje pisanje.

V spletni trgovini MARKER.si so vam na voljo prav vse!

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
1 KOREKTURA EDIGS MIŠKA 927 4.2MM/8M PENY
2 KOREKTURA PILOT ECTE-25K-4G-BG "Whiteline RT"
3 KOREKTURA V TRAKU 6M/5MM ICLICK EDIGS
4 KOREKTURNA MIŠKA 4.2MM/5M
5 KOREKTURNA MIŠKA 5MM/8M BEL
6 KOREKTURNA TEKOČINA 20ML BELA
7 KOREKTURNA TEKOČINA S ČOPIČEM EDIGS EURO 25
8 KOREKTURNA TEKOČINA S ČOPIČEM EDIGS MINI 10
9 KOREKTURNA TEKOČINA S ČOPIČEM EDIGS SUPER 20
10 KOREKTURNI SVINČNIK 10ML BEL
11 KOREKTURNI SVINČNIK EDIGS XPEN 10ML
12 KOREKTURNI TRAK EDIGS ekoMIŠKA

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.