Kdo lahko nakupuje v vaši spletni trgovini?

Vsakdo! V naši spletni trgovini lahko nakupujejo tako fizične kot tudi pravne osebe.

V kolikor smo pravna oseba ali dobimo še kaj popusta?

Seveda. Čeprav verjamemo, da so že naše redne cene med najugodnejšimi na slovenskem trgu in je o samih popustih zaradi izjemno širokega spektra različnih izdelkov v našem prodajnem programu nemogoče govoriti pavšalno ne oziraje se na naravo samega izdelka, se naši stranki vedno lahko približamo na področju cene. Ravno zato smo pripravili tako tehnično dovršeno spletno trgovino, ki nam omogoča, da se stranki s popusti približamo točno na določenem segmentu oz. izdelku. Tako bo vsaka naša stranka obravnavana individualno in bo pred nakupom natačno vedela po kakšni ceni kupuje, kaj kupuje in koliko blaga, ki ga kupuje, je na zalogi za dostavo naslednji dan. Vse to v realnem času, brez dodatnega klicanja in čakanja. Naše stranke takšne informacije potrebujejo in jih cenijo, saj jim tako prihranijo veliko časa in denarja.

Ali res dostavljate po celotni Sloveniji? 

Naš pogodbeni partner je Pošta Slovenije, ki slovi kot zanesljiv dostavljalec paketov po celotnem območju Republike Slovenije. Ponujamo vam več vrst načinov dostave.

Kakšne načine plačila ponujate?

Najbolje vam bomo na to vprašanje odgovorili na tej povezavi.

Se da tudi osebno prevzeti blago v vašem skladišču?

Naslov prevzemnega mesta ter urnik dela in kontaktne podatke lahko najdete na tej povezavi.

Dobil sem poškodovan/pokvarjen registrator. Ali ga lahko zamenjam?

Vedno se trudimo rešiti vsako nastalo težavo tako, da je rešena v prid našega kupca. V kolikor težava nastane pri dostavi ali pa je težava v kvaliteti dobavljenega blaga, nam to javite na email prodaja@marker.si in vašo reklamacijo bomo obravnavali in rešili v nakrajšem možnem času. Vsi vemo, da se napake dogajajo, ključno pri tem pa je, da jih rešimo hitro in v zadovoljstvo kupca.

Izdelka, ki sem ga iskal, nisem našel v vaši spletni trgovini. Ali ga lahko dodate v vaš prodajni program?

Če izdelka v naši spletni trgovini niste našli, nam to sporočite in poskušali ga bomo uvrstiti v naš prodajni program in vam ga ponuditi. Naša prodajna baza izdelkov se stalno širi in dopolnjuje, vanjo smo na podlagi prodajnih izkušenj uvrstili približno 2500 izdelkov, z veseljem pa bomo v naš prodajni program vključevali tudi izdelke, ki nam jih bodo predlagali naši zvesti kupci. Zavedamo se, da smo lahko na kakšen izdelek pozabili ali pa ga v času igradnje naše baze na trgu sploh še ni bilo. Vsak izdelek, ki ga želite pri nas kupiti, bomo poskušali pridobiti in uvrstiti v spletno trgovino, vam pa bomo zanj ponudili konkurenčno ceno.

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.