Bela magnetna tabla Dhale je stenska magnetna tabla visoke kakovosti. Pisalna površina table je izdelana iz emajlirane magnetne površine, ki je odporna tako na manjše poškodbe kot so praske kot na večje poškobe (lomljenje). Okvir je izdelan iz aluminija in opremljen s plastičnimi kotniki ter polico za odlaganje markerjev in čistilne gobice. soko kakovostna bela tabla, z emajlirano magnetno površino odporno na lomljenje in praske. Ima aluminijast okvir z plastičnimi vogali ter odlagalno polico za gobico in markerje.
Proizvajalec: DAHLE
38,39 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4007885243221
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAGNETNA TABLA DAHLE 45x60

- Tabla z visokokakovostno površino, emajlirano pri 800°C, magnetna, odporna na praske in lomljenje
- Za pisanje z markerji za belo tablo
- Aluminijast okvir table s plastičnimi vogali
- Odložna polica za pisala
- Priložen pribor za montažo na steno
- Zaradi galvaniziranega jekla na hrbtni strani izredno odporna na zvijanje
- Dimenzije: 45x60 cm
 
KAJ NAREDIM, ČE MAGNETNO TABLO POPIŠEM S ALKOHOLNIM MARKERJEM? 

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.