Bela magnetna tabla Dhale je stenska magnetna tabla visoke kakovosti. Pisalna površina table je izdelana iz emajlirane magnetne površine, ki je odporna tako na manjše poškodbe kot so praske kot na večje poškobe (lomljenje). Okvir je izdelan iz aluminija in opremljen s plastičnimi kotniki ter polico za odlaganje markerjev in čistilne gobice. soko kakovostna bela tabla, z emajlirano magnetno površino odporno na lomljenje in praske. Ima aluminijast okvir z plastičnimi vogali ter odlagalno polico za gobico in markerje.
Proizvajalec: DAHLE
38,39 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 4007885243221
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAGNETNA TABLA DAHLE 45x60

- Tabla z visokokakovostno površino, emajlirano pri 800°C, magnetna, odporna na praske in lomljenje
- Za pisanje z markerji za belo tablo
- Aluminijast okvir table s plastičnimi vogali
- Odložna polica za pisala
- Priložen pribor za montažo na steno
- Zaradi galvaniziranega jekla na hrbtni strani izredno odporna na zvijanje
- Dimenzije: 45x60 cm
 
KAJ NAREDIM, ČE MAGNETNO TABLO POPIŠEM S ALKOHOLNIM MARKERJEM? 

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.