Stenska magnetna tabla proizvajalca Bi-Office v obliki tedenskega planerja je namenjena tedenskemu razporejanju delovnih obveznosti, nalog, dopustov in dogodkov. Bela magnetna tabla ima emajlirano magnetno površino. Okvir je narejen iz aluminija in ima plastične vogale ter odložilno polico. Tabli je priložen set za pritrditev ter začetni set za uporabo magnetne table (markeriji za belo tablo, magneti in gobica). Piši-briši tedenski planer je dimenzije 60 x 90 cm, na njem pa je 56 polj razporejenih v raster 8 x 7 (dni v tednu). Odlikujeta jo je enostavna montaža in privlačen izgled.
Proizvajalec: BI-OFFICE
65,86 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5603750076100
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAGNETNA TABLA MESEČNI PLANER 60x90 BI-OFFICE

- Visokokakovostna magnetna površina
- Predvidena za pisanje z markerji za belo tablo
- Aluminijasti okvir table s plastičnimi vogali
- Odložilna polica za pisala
- Priložen marker, magneti in pribor za montažo na steno
- Mesečni prikaz
- Idealno za mesečno planiranje nalog, dopustov in dogodkov

KAJ NAREDIM, ČE MAGNETNO TABLO POPIŠEM S ALKOHOLNIM MARKERJEM?

 

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.