Bela stemska tabla z visokokakovostno emajlirano magnetno površino Bi-Office piši-briši mesečni planer, je najboljši način za organizacijo prihodnjega meseca; azporejanju delovnih obveznosti, nalog, dopustov in dogodkov. S mesečnim koledarjem ne pozabite na noben dogodek, ne glede na to, ali naloge napišete ali z magneti označite pomembne datume. Barvni tisk pomaga, da vaši projekti zasijejo in postanejo najbolj vidni in pomenljivi.

Okvir iz aluminija in plastični vogali ter odložilno polico. Tabli je priložen set za pritrditev ter začetni set za uporabo magnetne table (markeriji za belo tablo, magneti in gobica). Piši-briši tedenski planer dimenzije 60 x 90 cm, 12 polj razporejenih v raster, pregled za 12 mesecev, 365 dni.

Proizvajalec: Bi-Office
82,89 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5603750070672
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TABLA MAGNETNA PLANER LETNI 60x90

- visokokakovostna emajlirana magnetna površina
- 12 polj razporejenih v raster
- za pisanje z markerji za belo tablo
- dimenzije ŠxV: 900 x 600 mm
- okvir iz aluminija
- okvir table s plastičnimi vogali
- odložilna polica za pisala
- priloženi: marker, magneti in pribor za montažo na steno
- pregled za 12 mesecev, 365 dni
- idealno za letno planiranje nalog, dopustov in dogodkov
- enostavna montaža
- garancija: 2 leti
- teža: 2,8 kg

KAJ NAREDIM, ČE MAGNETNO TABLO POPIŠEM S ALKOHOLNIM MARKERJEM? 

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.