Laserski kazalnik Logitech R400 odlikuje ergonomična oblika, ki se prilega vaši dlani in vas tako tudi med daljšimi predstavitvami ne utruja. Gumbi so razporejeni tako, da so enostavno dostopni in vam ne otežujejo dela, saj so vedno na pravem mestu. Rdeč laser je lahko sledljiv in vedno dobro viden. Tudi v večjih prostorih boste se lahko prosto gibali med predstavitvijo saj ima naprava doseg do 15m.
Proizvajalec: Logitech
39,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5099206018112
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kazalnik laserski Logitech R400 Wireless

- laserski razred: razred 2
- rdeč laser
- LED indikator
- intuitivne kontrole
- brezžični domet: 15 metrov
- maksimalna izhodna moč: manj kot 1 mW
- valovna dolžina: 640–660 nm (rdeča lučka)
- življenjska doba baterije (laser): 20 ur max
- življenjska doba baterije (presenter): 1050 ur max
- podporni OS: Windows Vista®, Windows 7, Windows 8, Windows 10
- način povezovanja: tehnologija Bluetooth z in brezžično povezavo s frekvenco 2,4 GHz
- dimenzije kazalnika VxŠxG: 115,5 x 37,8 x 27,4 mm
- teža: 57 g
- dimenzije sprejemnika VxŠxG: 16,5 x 58,6 x 7,9 mm
- teža: 6 g
- vrsta povezave: brezžična
- priročna torbica
- baterija: 2 AAA
- barva: črna
- garancija: 24 mesecev

Vsebina pakiranja:
1x Logitech® brezžični pripomoček
1x brezžični mini sprejemnik
2x bateriji AAA
1x prenosna torbica
1x uporabniška dokumentacija

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.