Pilotovo gel pisalo Maica ponuja tanko konico z debelino 0,4 mm. Izpis bo tako gladek ter tekoč, njegova širina pa znaša le 0,2 mm. Pisala imajo priročen pokrovček s sponko, ki omogoča pritrditev pisala na vaš najljubši zvezek.
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
2,51 €
Zaloga 3
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505466458
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PISALO PILOT ROLER BL-GCM4 MAICA

- Vrsta: gel pisalo

- Sponka na pokrovčku

- Stiliziran logotip

- Tekoč izpis

- Debelina konice: 0,4 mm

- Širina izpisa: Extra Fine 0,2 mm

- V kompletu: 12 kosov gel pisal enake barve

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.