Roler s tekočim črnilom V Ball 05 odlikuje izjemno vzdržljiva volfram karbidna kroglica v obliki konusa. Opremljen z vidnim regulatorjem črnila, navduši pa vas bol s popolnim pretokom črnila, dolžino izpisa ter svojim preprostim modernim designom. Debelina konice 0,5mm nudi sled pisanja 0,3mm.
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
2,10 €
Zaloga 28
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505085406
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ROLER PILOT BL-VB5-B "V-Ball"

- Izredno mehko in udobno pisanje
- Širina sledi: EF=0,3 mm
- Dolžina pisanja: EF=1400 m
- Tekoče črnilo nalivnega peresa

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov prodaja@marker.si in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.