Pentel EnerGel je pisalo z gelom visoke viskoznosti, ki omogoča gladko pisanje in hitrejše sušenje črnila. Njegov ergonomski grip omogoča enostaven oprijem, kroglica iz volfram karbida na vrhu rolerja pa ohranja svojo obliko in omogoča dolgotrajno uporabo. Navdušeni boste nad pretočnostjo črnila in intenzivnostjo barve. Roler EnerGel je primeren za vsakodnevno uporabo in ljubitelje tekočega izpisa.
Proizvajalec: PENTEL
Izberi barvo:
2,37 €
Zaloga 10
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902506070968
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ROLER PENTEL ENERGEL BL77 GEL PEN 0,7

- Ergonomsko gumirano držalo
- Premer kroglice: Fine=0,7 mm
- Širina sledi: EF=0,35 mm
- Črnilo z dodatkom gela poskrbi za lahkotnost pisanja
- Barva črnila: modra. črna, rdeča
- Barva črnila je enaka barvi ohišja

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.