Pentel EnerGel je pisalo z gelom visoke viskoznosti, ki omogoča gladko pisanje in hitrejše sušenje črnila. Njegov ergonomski grip omogoča enostaven oprijem, kroglica iz volfram karbida na vrhu rolerja pa ohranja svojo obliko in omogoča dolgotrajno uporabo. Navdušeni boste nad pretočnostjo črnila in intenzivnostjo barve. Roler EnerGel je primeren za vsakodnevno uporabo in ljubitelje tekočega izpisa.
Proizvajalec: PENTEL
Izberi barvo:
3,00 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902506070968
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Roler Pentel Energel BLN77 Gel Pen 0,7

- ergonomsko gumirano držalo
- premer kroglice: Fine=0,7 mm
- širina pisanja: EF=0,35 mm
- črnilo z dodatkom gela poskrbi za lahkotnost pisanja
- barva črnila: modra, zelena, črna, rdeča, vijolična, roza, svetlo modra, svetlo zelena, oranžna
- barva črnila je enaka barvi ohišja

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.