Hitro in zanesljivo pisalo, ki vas ne bo pustilo na cedilu. Gumirano držalo in pritisni mehanizem s kovinsko konusno konico omogočata udobno pisanje, prav tako pa pisalo omogoča zamenjavo izrabljenega vložka. Barva ohišja je enaka barvi pisanja.
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
2,52 €
Zaloga 4
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505355561
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Roler Pilot Blrt-VB5 V-Ball Grip Retractable

- Pisalo s pritisnim mehanizmom
- Ergonomično pisalo z gumiranim držalom za boljši oprijem in nadzor ter večje udobje pri pisanju
- Kovinska konusna konica za natančne linije ter veliko udobje pri pisanju
- Debelina črte: 0,3 mm
- Teža: 11 g

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.