Pilotovo najbolje prodajano roler pisalo vam omogoča da jasno napišete, enostavno zbrišete in ponovno napišete - vse to z istim pisalom! Enostavno zbrišite napake in opazujte, kako črnilo kot po čudežu izginja. Edinstveno črnilo v obliki gela se odziva na toploto, ki jo generira "radirka" na konici pisala. Barva ohišja je enaka barvi črnila.
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
2,28 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505322723
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ROLER PILOT FRIXION BALL GEL BL-FR7

- Omogoča udobno pisanje ter enostavno brisanje in popravljanje zapisanega
- Učinkovitost in izjemno udobje, ki ju omogoča edinstvena kvaliteta in velika mehkoba posebnega Pilotovega črnila v gelu
- Izjemno ergonomično pisalo z gumiranim držalom za boljši oprijem in nadzor ter večje udobje pri pisanju
- Možnost menjave izrabljenega vložka pomeni tudi spoštovanje in skrb za okolje
- Debelina črte: 0,35 mm
- Velikost konice: 0,7 mm
- Pisalo z zaponko

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.