Gumirano držalo in iglična konica omogočata veliko bolj udobno pisanje, tudi če pišete dlje časa. Prosojno ohišje omogoča, da sproti spremljate porabo črnila in ne ostanete brez črnila, ko ga najbolj potrebujete. To je idealno pisalo za šolo, dom ali pisarno. Pol milimetrska konica pomeni 0,3 milimetra debelo črto. Barva ohišja je enaka barvi pisanja. - Barva ohišja: siva - Barva črnila: črna
Proizvajalec: PILOT
Izberi barvo:
2,27 €
Zaloga 7
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902505279690
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PISALO PILOT ROLER BX-GPN-V5 "Hi-Tecpoint V5 grip"

- Pisalo s pokrovčkom
- Ergonomično pisalo z gumiranim držalom za boljši oprijem in nadzor ter večje udobje pri pisanju
- Iglična konica za izjemno natančne linije ter izjemno udobje pri pisanju, ki ga omogoča tekoče črnilo v živih barvah
- Debelina črte: 0,3 mm
- Velikost konice: 0,5 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.