Pentel EnerGel IX BL107 je pisalo z gelom visoke viskoznosti, ki omogoča gladko pisanje in hitrejše sušenje črnila. Ima ergonomsko oblikovan oprijem, kar omogoča enostavno in udobno držanje pisala. Roler je v 83% izdelan iz reciklirane plastike in tako sodi v Pentelovo Recycology linijo pisal.
Proizvajalec: PENTEL
Izberi barvo:
1,74 €
Zaloga 11
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 884851006745
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ROLER PENTEL ENERGEL IX BL107 0,7mm

- tanka konica 0,7 mm
- plastiččno ohišje
- potisni mehanizem
- v 83% izdelan iz reciklirane plastike
- črnilo z dodatkom gela poskrbi za lahkotnost pisanja
- barva črnila: modra, črna, rdeča, zelena

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.