Roler Pentel Energel BLN 75 vsebuje črnilo, ki združuje najboljše lastnosti tekočega črnila in črnila v gelu. Črnilo omogoča gladko pisanje ter se hitro suši, kar je še posebej dobrodošla lastnost za vse levičarje. Izjemno tanka konica omogoča natančno pisanje. Elegantno izdelno kovinsko ohišje pa rolerju daje profesionalen izgled. Roler je v 54% izdelan iz reciklirane plastike in tako sodi v Pentelovo Recycology linijo pisal.
Proizvajalec: PENTEL
Izberi barvo:
3,01 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4902506070883
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Roler Pentel Energel BLN75 0,5

- ultra tanka konica 0,5 mm
- kovinsko ohišje
- potisni mehanizem
- v 54% izdelan iz reciklirane plastike
- črnilo z dodatkom gela poskrbi za lahkotnost pisanja
- barva črnila: modra, črna, rdeča

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.