Caran d'Ache

Podjetje Caran d'Ache je bilo ustanovljeno leta 1915 v Ženevi kot Maison Caran d'Ache, leta 1924 pa se je preimenovalo v poklon slavnemu francoskemu ilustratorju Emmanuelu Poiréju, katerega vzdevek karandaš v ruščini pomeni svinčnik. Podjetje Caran d'Ache se je najprej specializiralo za grafitne svinčnike in barvice, sčasoma pa se je razširilo na voščene oljne pastele, tehnične in prve kemične svinčnike.

Caran d'Ache je z izumom Prismala, prve vodotopne barvice na svetu, revolucionarno spremenil svet oblikovanja in barv. Tehnična odličnost in brezhibna kakovost, ki izhajata iz švicarske tradicije vrhunske izdelave, še danes ustvarjata nekatere najbolj izpopolnjene pisalne pripomočke na svetu in najbolj svetleče barve. V njihovi ponudbi boste našli od barvic za šolo, art programa, pa tja do luksuznih nalivnih peres in kemičnih svinčnikov.

Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran

Zoži izbor:

Počisti vse
Od: 0,00 € Do: 533,00 €
0 533
Tip

Pisarniška oprema Biro Marker | Marker.si

S klikom na opcijo »Prijavite se« soglašam, da sme družba Biro Marker d.o.o. skladno z Izjavo o zasebnosti avtomatizirano obdelovati vse z moje strani posredovane osebne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za pošiljanje splošnih novic podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam.