Kemični svinčnik Caran d'Ache 849™ Classic Line, je že od leta 1969 idealen vsakodnevni spremljevalec. S svojo šesterokotno obliko, aluminijastim ohišjem in 100-odstotno švicarsko proizvodnjo, ta simbolni instrument podjetja Caran d'Ache zagotavlja edinstveno udobje pri pisanju. Racionalna oblika pisala 849™ omogoča podjetju iz Ženeve, da telo tega brezčasnega pisalnega pripomočka okrasi s tisoč in enim navdihom.

Vložek Goliath kemičnim svinčnikom, zagotavlja pisanje do 600 A4 strani oz. 8000 m!

Proizvajalec: Caran d'Ache
Izberi barvo:
24,00 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7610186029035
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kemični svinčnik Caran d'Ache 849 Classic Line

- kemični svinčnik 849 Clasic Line
- barve nanesene z elektrostatičnim prašnim premazom
- lahko in vzdržljivo šestkotno aluminijasto ohišje
- prilagodljiva kovinska sponka in gumb iz kovine
- priložen vložek z modrim črnilom Goliath M (medium)
- združljiv z vsemi standardnimi vložki Goliath
- dimenzije: 7 x 3,1 x 14,7 cm
- barve: rumena (UV849.010), zelena (UV849.210)
- teža: 16g
Nadomestni vložek Goliath M (medium)
- zasnovano in izdelao v Švici 🇨🇭 Swiss Made

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.