V čast slavnemu peresu 849 Caran d'Ache prinaša svežino z lansiranjem 849 Goldbar, briljantnega modela z vso privlačnostjo končne varne naložbe. Posebna pozornost namenja svojemu znamenitemu peresu z ustvarjanjem nove različice, ki je popolnoma izvirna in hkrati ohranja vse njegove posebne lastnosti. Zlata ploščica 849, prevlečena z najbolj zaželeno žlahtno kovino, postane brezčasno in zanesljivo sredstvo leta 2012.

S svojo elegantno pozlačeno prevleko in nedvoumno modernostjo je to cenovno ugodno pero popolnoma v skladu s časom. Več postopkov je bilo kombiniranih, da je ohišje dobilo satenast zaključek v zlati barvi, njegovi elementi pa so prevlečeni s tremi mikroni zlata, kar ustvarja veličasten sijaj.

Edinstveno predstavitveno embalažo navdihujejo ingoti zlata, ki ležijo zloženi v močno zaščitenih trezorjih. Pravokotna embalaža, ki odraža dizajn peresa, bo trajno ohranila odtis šesterokotne številke 849. Zvest legendi bo prevzel domišljijo vseh zbirateljev, ki iščejo ikonični spomin na Švico.

Proizvajalec: Caran d'Ache
45,50 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7630002316828
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kemični svničnik Caran d'Ache 849 Goldbar Premium + etui

- primerno za darilo
- pakirano v elegantni darilni embalaži
- vložek Goliath medium (M) debeline v modri barvi
- zagotavljeno pisanje do 600 A4 strani oz. 8000 m
- vsebuje tri mikrone zlata
- dimenzije 5,12 x 0,35 x 0,43 cm
- teža 150 g
- izdelano v Švici

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.