Posebna limitirana 6-ta izdaja kemičnega svinčnik 849™ Caran d'Ache, v sodelovanju z svetovno priznanim izdelovalcem kave Nespresso. Nova ikona z enobarvnim kovinskim videzom, je nastala na podlagi uspeha predhodnih sodelovanj s podjetjem Nespresso. 6. izdajo poganja skupna vizija sveta, v katerem se oblikovanje, trajnost in barva združujejo v edinstvene izdelke.

Kemični svinčnik 849™ Caran d'Ache + Nespresso, je v celoti izdelan iz aluminijastih recikliranih kapsul Nespresso. Navdih črpa iz sveta kapsul Kazaar. Polnočno modra barva ohišja pisala, sponka in gumb, poudarja barvno znanje podjetja Caran d'Ache.

849™ Caran d'Ache + Nespresso - 6 posebna limitirana serija: združitev švicarskega oblikovanja in recikliranja. ♻️ Reciklirana zgodba je v vaših rokah ✍️

Proizvajalec: Caran d'Ache
49,50 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 7630002353878
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kemični svinčnik Caran d'Ache 849 Nespresso No.6

Podjetje Caran d'Ache ponovno združuje moči z družbo Nespresso in predstavlja izvirno različico svojega kultnega pisala 849, izdelanega iz recikliranega aluminija iz različnih kavnih kapsul Nespresso. Ta nova šesta posebna izdaja v kovinski polnočno modri barvi je inovacija na področju recikliranja.

849™ Caran d'Ache + Nespresso - 6. posebna limitirana izdaja
- šestkotno aluminijasto ohišje, lahko in trpežno
- modra barva po vzoru kapsule Kazaar s kovinskim videzom, pridobljen s hruškastim lakiranjem
- graviran slogan: Reciklirana zgodba je v vaših rokah
- kovinski gumb in sponka
- barva: polnočno modra
- minca: črna Goliath
- material: aluminijaste reciklirane kapsule Nespresso Kazar
- embalaža: iz 100-odstotno recikliranega kartona
- dimenzije: 15,3 x 6,2 x 2 cm
- teža: 45 g (30 g škatlica)

Embalaža FSC
- Okolju prijazna embalaža iz 100-odstotno recikliranega kartona, ki ga je mogoče reciklirati
- Inovativna notranja zasnova (brez uporabe lepila)
- Izrez v obliki kapsule Nespresso "original", na kateri je prikazan simbol 849™

Nadomestni vložek
- nadomestni vložki Goliath radličnih barv in debelin

Pravni standardi
- Zasnovano in izdelao v Švici 🇨🇭 Swiss Made.
- Ref. NM0849.149

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.