Švica v pisalu. Pravi kultni kemični svinčnik 849™ serije Totally Swiss z rdečim ovitkom, ki ga krasi švicarski križ, je emblematičen spominek. Ponaša se z optimalnim udobjem pri držanju v roki. Kemični svinčnik omogoča izpis do 600 strani A4 oz. 8000 metrov, zahvaljujoč priznananemu vložku s črnilom Goliath.

Značilna šestkotna oblika je zdaj obrobljena s švicarskimi simboli, ki so popolna predstavitev švicarske kulture. Od belega križa do alpskih rož, od čokolade do tradicionalnih okraskov. Najbolj znani švicarski simboli so v ponos, kolekcija Totally Swiss pa je na voljo v ustrezni darilni embalaži.

Serija PopLine "Totally Swiss", ki spominja na najlepše spomine na Švico, je idealno darilo, ki jih odlikujeta videz in kakovost 100-odstotnega švicarskega dela.

Proizvajalec: Caran d'Ache
39,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 7630002305808
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kemični svinčnik Caran d'Ache 849 Tottaly Swiss

- kemični svinčnik
- barva: rdeča
- material: aluminij
- črnilo: modro Goliath
- konica pisala: M medium
- dimenzije: 18.5 x 5.5 x 2 cm
- teža: 88 g
- Ref. 849.053

Ohišje kemičnega svinčnika
- Lahko vzdržljivo šestkotno aluminijasto ohišje
- Rdeče ohišje, okrašeno s švicarskim križem
- Barva je nanešena z elektrostatičnim praškastim premazom
- Prilagodljiva sponka in pokrovček iz kovine
- Odelava: lakirano, ščiti pred črtami in drugimi vplivi

Embalaža
- Rdeč zelo tanek etui, okrašen s švicarskim križem
- Pakirano v unikatni elegntni embalaži, primerno za darilo v barvi pisala
- Odelava: lakirano, ščiti pred črtami in drugimi vplivi

Nadomestni vloček
- Priložen je vložek z modrim črnilom Goliath M
- Združljivo z vsemi polnili Caran d'Ache Goliath
- Dolžina pisanja: zagotavljeno pisanje do 600 A4 strani oz. 8000 m

Graviranje
- Možnost graviranja ali potiska logotipa ali napisa na pisalo in embalažo

Pravni standardi
Zasnovano in izdelao v Švici 🇨🇭 Swiss Made.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.