Caran d'Ache v sodelovanju z ženevskim podjetjem Mizensir, specialistom dišav, dišav za dom in sveč, predstavlja novo 10. ekskluzivno izdajo dišečih svinčnikov. Pisane kreacije svinčnikov, izdelane iz topolovih vrst, bodo zagotovo spodbudile vaše čute, v 4. različnih barvah svinčnikov: zelena, karamelna, naravno svetlo rjava, modra.

Skrivnost vonja "Bois de Patchouli" ponuja več čutno izkušnjo risanja in pisanja, ki bo odišavila srce štirih grafitnih svinčnikov, v celoti izdelanih v Švici iz plemenitih vrst lesa.

Izbrani vonj (parfum) je skladen s predpisi FEMA GRAS*. Svinčniki so narejeni iz 100 % naravnih proizvodov

Proizvajalec: Caran d'Ache
39,95 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 7630002334990
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Dišeči svinčniki Caran d’Ache Mizensir Scented No.10 darilni set 4/1

- šestkotni grafitni svinčnik
- barva: zelena, rjava, natur, modra
- material: švicarski les
- trgota mince: HB
- posebnost: odišavljeni z vonjem "les pačulija"
- 10. limitirana izdaja (vsaka serija ima svoj vonj)

Grafitni svinčnik
- 8-slojni šestkotni grafitni svinčnik
- Minca: visoko kakovostna grafitna minca
- 4 različne barve svinčnikov: zelena, karamelna, naravno svetlo rjava, modra
- Dišava svinčnika: združuje cedro, rastlino pačuli in žgano karamelo
- Vrsta lesa: Cedra in Gaiac
- Visoko kakovostni rekonstruiran les
- Les, izbran po strogih merilih kakovosti
- Svinčniki iz 100 % naravnih proizvodov
- Izbrana dišava je skladna s predpisi FEMA GRAS
- Parfumiran lak s topilom
- Trdota mince: HB

Darilna embalaža
- Kartonska škatlica v obliki predala
- Pakirano v unikatni elegntni darilni embalaži, primerno za darilo
- Dimenzije: 210 x 85 x 14 mm
- Teža: 60 g

Darilni set No.10 vsebuje
- 1x darilna embalaža
- 4x odišavljen grafitni svinčnik

Pravni standardi
- Zasnovano in izdelao v Švici 🇨🇭 Swiss Made.
- Oznaka: Swiss Wood
- Ref. 348.103

 

Grafitni svinčniki Caran d’Ache Mizensir Scented No.10 darilni set 4/1

 

Les Crayons Caran d'Ache Mizensir dišeča 10. izdaja

.

 

Priznani švicarski podjetji Caran d'Ache in parfumska hiša Mizensir, ki slovi po izdelavi prestižnih vonjav, pafrumov, dišav za dom, sveč, idr.

Podjetji sta združili svoje znanje in izkušnje ter ustvarili novo linijo dišečih svinčnikov Caran d'Ache Les Crayons Mizensir. 

Zanje sta izbrali dišavo "Bois de Patchouli" in z njo odišavili štiri grafitne svinčnike, ki so v celoti izdelani iz plemenitih vrst lesa v Švici.Les je bil izbran zaradi svojih robustnih in lahkih lastnosti ter enostavne obdelave. 

V kombinaciji z dišavo "les pačulija" je plemeniti topolov les okrepljen, tako da nastane eleganten izdelek s prefinjenim vonjem.


Skrivnost parfuma "Bois de Patchouli" ponuja več čutno izkušnjo risanja in pisanja.


Oblikovanje


Za 10-to novo izdajo sta družinski hiši izbrali sladek in opojen vonj "Patchouli Wood". Ta parfum, ki ga je zasnoval Alberto Morillas, mojster parfumerije, vzbuja spomine na potovanja v bolj eksotične zemljepisne širjave.

Pačuli se združi s cedrovino in lesom gvajaka ter ustvari dišavo, ki z mehkobo žgane karamele napolni štiri grafitne svinčnike, v celoti izdelanih v Ženevi iz plemenitih vrst lesa.

Ta serija z drznejšimi barvami kot prejšnje izdaje je namenjen tudi zbirateljem in ljubiteljem redkih svinčnikov.


Grafitni svinčniki Caran d’Ache Mizensir Scented No.10 darilni set 4/1Grafitni svinčniki Caran d’Ache Mizensir Scented No.10 darilni set 4/1

 

Sestavine


Izbrani parfum je skladen s predpisi *FEMA GRAS: oznaka FEMA GRAS zagotavlja, da je dišava skladna z zakonodajo za parfume in arome ter da je skladna s kodeksom dobrega ravnanja IFRA (zagotovilo o nestrupenosti za človeka).


 

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.