Brezčasen Ecridor Chevron ima obrnjeno obliko v obliki črke V na šestih straneh držala, prevlečenega s paladijem. Ecridor je ena od velikih klasik iz Maison Caran d’Ache in je sinonim za eleganco, robustnost in zanesljivost, ki so vodilne besede švicarske oznake kakovosti. Njegovo takoj prepoznavno šesterokotno telo mu je prislužilo status sodobne ikone.

Kaskada kubičnih oblik, ki ga krasi, je čista tehnična iznajdljivost in rezultat edinstvenega strokovnega znanja v svetu graviranja. Ecridor Cubrik krasi edinstvena giljoša. Te škarnice so vgravirane z diamantom in se elegantno ujemajo z zaključkom, prevlečenim s paladijem. Kemični svinčnik Ecridor Chevron zagotavlja do 600 A4 strani oz. 8000 m, zahvaljujoč priznanemu vložku Goliath.
Proizvajalec: Caran d'Ache
150,00 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 7610186712944
Za prikaz cene izberite velikost in barvo!
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Kemični svničnik Caran d'Ache Ecridor Chevron

- kemični svinčnik šesterokotne oblike
- primerno za darilo v elegantni darilni embalaži
- držalo kemika je posrebrenem, prevlečenem z paladijem
- vložek Goliath medium (M) debeline v črni barvi
- zagotavljeno pisanje do 600 A4 strani oz. 8000 m
- dimenzije: 128 mm, premer: 8 mm
- teža 50 g
- izdelano v Švici

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.