Samostoječa magnetna tabla Franken Pro Standard je naprednejša oblika flipchart bele table, ki ima stabilno in trdno štirinožno podnožje. Pisalna površina je poleg vpenjala za liste opremljena še z dvema izvlečnima držaloma za liste, kar omogoča hitro in enostavno listanje in odlaganje že uporabljenih listov. Flipchart je mogoče prilagoditi po višini. Za pisanje po magnetni površini se uporablja markerje za bele magnetne table.
Proizvajalec: FRANKEN
174,67 €
Zaloga 0
Dobava 8-14 dni
Šifra izdelka 4016946211437
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TABLA SAMOSTOJEČA FRANKEN PRO STANDARD

- Franken flipchart magnetna bela tabla primerna za uporabo z zbrisljivimi markerji
- Trdno in robustno štirnožno stojalo
- Možnosti nastavitve višine (188 cm ali 110 cm)
- Primerna zlasti za otroke in invalide
- Priložena je polica za odlaganje pisalnega materiala
- Možnost hitrega listanja
- Barva stojala: svetlo siva
- Robustna prečka podnožja z merami 675x580 mm
- Predsestavljena in ne potrebuje montaže oz. orodja.
- 3-letna garancija
- Teža: 8 kg
- Mere pisalne površine: 670x950 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.