Samostoječa bela magnetna tabla Bi-Office s pisalno površino 70 x 100 cm, po kateri se piše s piši-briši markerji, je klasična flipchart tabla s po višini nastavljivim trinožnim stojalom. Aluminijast okvir, zaradi katerega je tabla lahka in enostavna za prestavljanje, je opremljen z nosilcem za blok papirja in dolgo odlagalno polico.
Proizvajalec: BI-OFFICE
104,86 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5603750503064
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAGNETNA TABLA BI-OFFICE FLIPCHART 70X102

- magnetna površina table
- za pisanje z markerji za belo tablo
- nosileci za flipchart papir
- uporaba piši-briši markerjev
- aluminijast okvir zaradi svoje nizke teže omogoča lažje prestavljanje
- dimenzije površine table 70 x 100 cm
- nastavljiva po višini do 180 cm
- polica za pisala po celotni širini
- teža: 7,5 kg
- brez izvlečnih rok

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.