Flipchart tabla Franken je cenovno ugodna samostoječa magnetna tabla s pisalno površino dimenzije 70 x 100 cm, ki je pritrjena na robustno stojalo z zvezdastim podstavkom opremljenim s 5 kolesi. Konstrukcija table omogoča enostavno listanje. Prav tako je tabla opremljena z dolgo odlagalno površino za pisala in gobice. Za pisanje po magnetni površini se uporablja markerje za bele magnetne table.
Proizvajalec: FRANKEN
240,58 €
Zaloga 0
Dobava 15-30 dni
Šifra izdelka 4016946221771
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka FLIPCHART TABLA 70x100CM SIVA

- Premična bela magnetna tabla primerna za uporabo markerjev za bele table
- Trdno in robustno enonožno stojalo z zvezdastim podstavkom na petih kolesih
- Premer stojne površine: 700 mm
- Skupna višina: 186 cm
- Brez možnosti nastavitve višine
- Nagib: 15 stopinj
- Možnost hitrega listanja
- Barva stojala: svetlo siva
- Kovinsko stojalo
- Teža: 13 kg
- Mere: 700x1000x1860 mm
- Znak "Blauer Engel"
- Kartonska embalaža

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.