Flipchart tabla Franken je cenovno ugodna samostoječa magnetna tabla s pisalno površino dimenzije 70 x 100 cm, ki je pritrjena na robustno stojalo z zvezdastim podstavkom opremljenim s 5 kolesi. Konstrukcija table omogoča enostavno listanje. Prav tako je tabla opremljena z dolgo odlagalno površino za pisala in gobice. Za pisanje po magnetni površini se uporablja markerje za bele magnetne table.
Proizvajalec: FRANKEN
240,58 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 15-30 dni
Šifra izdelka 4016946221771
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka FLIPCHART TABLA 70x100CM SIVA

- Premična bela magnetna tabla primerna za uporabo markerjev za bele table
- Trdno in robustno enonožno stojalo z zvezdastim podstavkom na petih kolesih
- Premer stojne površine: 700 mm
- Skupna višina: 186 cm
- Brez možnosti nastavitve višine
- Nagib: 15 stopinj
- Možnost hitrega listanja
- Barva stojala: svetlo siva
- Kovinsko stojalo
- Teža: 13 kg
- Mere: 700x1000x1860 mm
- Znak "Blauer Engel"
- Kartonska embalaža

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.