Samostoječa Flipchart siva tabla, je cenovno ugodna magnetna tabla s pisalno površino dimenzije 70 x 100 cm, ki je pritrjena na robustno stojalo z zvezdastim podstavkom opremljenim s 5 kolesi. Konstrukcija table omogoča enostavno listanje. Prav tako je tabla opremljena z dolgo odlagalno površino za pisala in gobice. Za pisanje po magnetni površini se uporablja markerje za bele magnetne table. Tabla je izdelana iz 60% recikliranega materiala.
Proizvajalec: Franken
240,58 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 15-30 dni
Šifra izdelka 4016946221771
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Flipchart mobilna tabla na koleščkih 70 x 100 cm

- premična bela magnetna tabla primerna za uporabo markerjev za bele table
- trdno in robustno enonožno stojalo z zvezdastim podstavkom na petih kolesih
- premer stojne površine: 700 mm
- skupna višina: 186 cm
- brez možnosti nastavitve višine
- nagib: 15 stopinj
- barva kovinskega stojala: svetlo siva
- teža: 13 kg
- mere: 700x1000x1860 mm
- znak "Blauer Engel" izdelano iz 60% recikliranega materiala

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.