Mobilna samostoječa tabla Franken CC Mobil je pomičen flipchart na robustnem stojalu z zvezdastim podstavkom s kolesi. Primeren je za vse, ki zaradi narave dela pogosto premikajo flipchart bele table iz prostora v prostor. Pisalna površina je opremljena z vpenjalom za liste in meri 67 x 95 cm. Konstrukcija table omogoča enostavno listanje. Za pisanje po magnetni površini se uporablja markerje za bele magnetne table.
Proizvajalec: Franken
199,99 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 15-30 dni
Šifra izdelka 4016946211468
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Tabla Flipchart samostoječa Franken CC Mobil 67 x 95 cm

- Premična Franken flipchart magnetna bela tabla primerna za uporabo z zbrisljivimi markerji
- Trdno in robustno enonožno stojalo z zvezdastim podstavkom na petih kolesih
- Premer stojne površine: 600 mm
- Skupna višina: 190 cm
- Brez možnosti nastavitve višine
- Nagib: 15 stopinj
- Možnost hitrega listanja
- Barva stojala: svetlo siva
- Kovinsko stojalo
- Teža: 9,8 kg
- Mere: 670x950x1900 mm
- Kartonska embalaža

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: marker@marker.si ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: marker@marker.si. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.