Mobilna samostoječa tabla Franken CC Mobil je pomičen flipchart na robustnem stojalu z zvezdastim podstavkom s kolesi. Primeren je za vse, ki zaradi narave dela pogosto premikajo flipchart bele table iz prostora v prostor. Pisalna površina je opremljena z vpenjalom za liste in meri 67 x 95 cm. Konstrukcija table omogoča enostavno listanje. Za pisanje po magnetni površini se uporablja markerje za bele magnetne table.
Proizvajalec: FRANKEN
190,42 €
Zaloga 0
Dobava 15-30 dni
Šifra izdelka 4016946211468
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TABLA SAMOSTOJEČA FRANKEN CC MOBIL

- Premična Franken flipchart magnetna bela tabla primerna za uporabo z zbrisljivimi markerji
- Trdno in robustno enonožno stojalo z zvezdastim podstavkom na petih kolesih
- Premer stojne površine: 600 mm
- Skupna višina: 190 cm
- Brez možnosti nastavitve višine
- Nagib: 15 stopinj
- Možnost hitrega listanja
- Barva stojala: svetlo siva
- Kovinsko stojalo
- Teža: 9,8 kg
- Mere: 670x950x1900 mm
- Kartonska embalaža

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.