Stenska magnetna tabla Franken z okvirjem iz aluminija in setom za pritrditev, dimenzije 120 x 240 cm, bele barve je visokokvalitetna bela magnetna tabla z emajlirano pisalno površino, ki omogoča izjemno gladko in udobno pisanje ter visoko berljivost in vidnost napisanega. V kotih okvirja so nameščene luknje za hitro in enostavno montažo neposredno na steno, priročna odlagalna polica za pisalni pribor pa poskrbi, da se vaši pisalni pripomočki ne izgubijo.
Proizvajalec: FRANKEN
370,69 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 15-30 dni
Šifra izdelka 4016946063203
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TABLA MAGNETNA STENSKA 120X240

- Izjemno gladka pisalna površina
- Okvir je izdelan iz anodiziranega aluminija
- Emajlirana pisalna površina
- Opremljena s kompletom za pritrditev (možni sta horizontalna in vertikalna postavitev) in kompletom za samopritrditev
- Odlagalna polica za pisalne pripomočke
- Robovi okvirja imajo luknje za pritrditev neposredno na steno
- Barva: bela
- Mere: 1200x2400 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.