Stenska magnetna tabla proizvajalca Bi-Office v obliki tedenskega planerja je namenjena tedenskemu razporejanju delovnih obveznosti, nalog, dopustov in dogodkov. Bela magnetna tabla ima emajlirano magnetno površino. Okvir je narejen iz aluminija in ima plastične vogale ter odložilno polico. Tabli je priložen set za pritrditev ter začetni set za uporabo magnetne table (markeriji za belo tablo, magneti in gobica). Piši-briši tedenski planer je dimenzije 60 x 90 cm, na njem pa je 56 polj razporejenih v raster 8 x 7 (dni v tednu). Odlikujeta jo je enostavna montaža in privlačen izgled.
Proizvajalec: BI-OFFICE
65,86 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5603750073338
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MAGNETNA TABLA TEDENSKI PLANER 60x90 BI-OFFICE

- Visokokakovostna magnetna površina
- Predvidena za pisanje z markerji za belo tablo
- Aluminijasti okvir table s plastičnimi vogali
- Odložna polica za pisala
- Priložen marker, magneti in pribor za montažo na steno
- Tedenski prikaz
- Idealno za tedensko planiranje nalog, dopustov in dogodkov

KAJ NAREDIM, ČE MAGNETNO TABLO POPIŠEM S ALKOHOLNIM MARKERJEM?

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.