Ob pogostejšem pisanju po magnetnih tablah vam priporočamo uporabo steklene magnetne table Bi-Office dimenzije 120 x 150 cm. Kvalitetno kaljeno steklo omogoča lahkotno pisanje, hkrati pa se barva pisala, ki ostane na površini, nikoli ne prisuši na kaljeno površino. Čiščenje table je tako sila enostavno. Ličen izgled table poskrbi, da se prilega vsakemu prostoru.
Proizvajalec: BI-OFFICE
256,20 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5603750113034
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TABLA MAGNETNA STEKLENA BI-OFFICE 120X150

- Zelo gladka pisalna površina
- Površina je magnetna in omogoča pisanje s flomastri za belo tablo 
- Kaljeno steklo
- Debelina stekla: 4 mm
- Kovinska polička za pisala
- Priložen pribor za montažo
- Magneti za uporabo na steklenih tablah morajo biti močnejši kot za običajne bele table, zato priporočamo uporabo posebnih magnetov za steklene table.

 

YOUTUBE video

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.