Ob pogostejšem pisanju po magnetnih tablah vam priporočamo uporabo steklene magnetne table Bi-Office dimenzije 60 x 90 cm. Kvalitetno kaljeno steklo omogoča lahkotno pisanje, hkrati pa se barva pisala, ki ostane na površini, nikoli ne prisuši na kaljeno površino. Čiščenje table je tako sila enostavno. Ličen izgled table poskrbi, da se prilega vsakemu prostoru.
Proizvajalec: BI-OFFICE
97,11 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5603750113010
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TABLA MAGNETNA STEKLENA BI-OFFICE 60X90

- Zelo gladka pisalna površina
- Površina je magnetna in omogoča pisanje s flomastri za belo tablo 
- Kaljeno steklo
- Debelina stekla: 4 mm
- Kovinska polička za pisala
- Priložen pribor za montažo
- Magneti za uporabo na steklenih tablah morajo biti močnejši kot za običajne bele table, zato priporočamo uporabo posebnih magnetov za steklene table.

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.