Visokokvalitetna bela magnetna tabla Franken z aluminijastim okvirjem dimenzije 100 x 150 cm in lakirano pisalno površino omogočajo izjemno gladko in udobno pisanje ter visoko berljivost in vidnost napisanega. V kotih okvirja so nameščene luknje za hitro in enostavno montažo neposredno na steno, priročna odlagalna polica za pisalni pribor pa poskrbi, da se vaši pisalni pripomočki ne izgubijo.
Proizvajalec: FRANKEN
133,89 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 15-30 dni
Šifra izdelka 4016946705660
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TABLA MAGNETNA STENSKA 100X150

- Izjemno gladka pisalna površina
- Okvir je izdelan iz anodiziranega aluminija
- Lakirana pisalna površina
- Opremljena s kompletom za pritrditev (možni sta horizontalna in vertikalna postavitev) in kompletom za samopritrditev
- Odlagalna polica za pisalne pripomočke
- Robovi okvirja imajo luknje za pritrditev neposredno na steno
- Barva: bela
- Mere: 1000x1500 mm
- 15-letna garancija na lakirano površino
- 2-letna garancija na druge dele table

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.