Mehak plastelin specialnih barv je kakovosten in prožen za gnetenje. V setu je 10 plastelinov različnih barv. Plastelin Giotto Pongo vam omogoča izdelavo vse od enostavnih oblik do pravcatih večbarvnih skulptur. Pustite vašemu otroku prosto pot ter mu tako omogočite, da ustvari skulpturo po njegovi želji. Set pomaga otroku pri razvoju ter mu ob enem ponuja veliko zabave.
Proizvajalec: GIOTTO
3,44 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8000144382408
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PLASTELIN GIOTTO PONGO 10X50 GR

- Mehak in prožen plastelin
- V setu je 10 plastelinov (po 50 g) v različnih barvah

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.