Na otip je podobna glini ali plastelinu in je enostavna za oblikovanje. Oblikovane mase ne pečemo, saj se suši na zraku. Barvamo jo lahko z vsemi vrstami barv, po želji tudi z lakom. Namenjena oblikovanju in ustvarjanju v šoli, vrtcu ali doma. Na voljo v 500g pakiranju.
Proizvajalec: RAZNO
2,56 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8000144074112
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka MODELIRNA MASA DAS 387000 1/2 KG BELA

- 500g pakiranje

- Bele barve

- Samosušeča na zraku

- Možnost barvanja z vsemi vrstami barv

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.