Cariocin plastelin Plasty je prihaja v kartonski embalaži v kateri se nahaja 12 paličic plastelina (teža paličice je 12,5 g) v različnih čistih barvah. Plastelin se ne suši, ne krči in ga je moč večkrat uporabiti.
Proizvajalec: RAZNO
1,86 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 8003511426910
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka PLASTELIN CARIOCA 42691 PLASTY 12/1

- Enostaven za uporabo
- Se ne suši
- Se ne skrči
- Lahko ga večkrat uporabite
- Čiste barve, ki jih je mogoče mešati
- Pakiranje: 12 x 12,5 g

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.