Samolepilni žepki za dokumente omogočajo, da so paketi ali pošiljke opremljeni z naslovnikom in dokumenti, dobavnicami, garancijskimi listi, navodila za uporabo ipd. Dokument vložimo v vrečko, na samolepilni strani odstranimo zaščitni papir ter namestimo na paket. Samolepilne vrečke se odlično sprimejo s papirno, kartonsko, kovinsko, plastično ali tekstilno podlago. Vrečke so izdelane iz polietilena in imajo vtisnjen znak za reciklažo.
Proizvajalec: Razno
0,18 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498000004
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Žepek samolepilni za dokumente PE 328x245 mm

- polietilenski žepki za dokumente z odlično sprimnostjo
- zunanje mere: 328 x 245 mm
- notranje mere: 315 x 220 mm
- debelina 20 mikoronov
- pakirano: 500 kos
- cena za kos

Želite ime ali logotip vašega podjetja na samolepilnem žepku? 🛍️ Pripravili vam bomo individualno ponudbo! Poleg nevtralnih (prozornih) vrečk je možen tudi dotisk v šestih barvah. Pošljete nam povpraševanje na: [email protected] ali pokličete na: 051 222 980.

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev in dostavne služne pošte Slovenije d.o.o., zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih. Prioritetno se vedno trudimo, naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefonu: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno individulano rešitev.

Marker nudi številne možnosti plačila: Visa, Mastercard, PayPal, UPN, plačilo po povzetju ali predračunu, (če ste izbrali plačilo po predračunu, se vnaprej opravičujemo za morebitne zamude pri odpremi vaših artiklov – priliv plačila po predračunu lahko traja do 2-4 dni, ker je vezan na pogoje poslovanja posamezne banke).

Marker, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, slik, komercialnih opisov, podatkov,  tehničnih podrobnosti izdelkov, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljeno samo s pisnim soglasjem družbe. *

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.

In ne pozabite – tukaj smo, da vam pomagamo. Če niste prepričani, kateri artikl je pravi za vas, želite izvedeti določene informacije, ali pa imate vprašanje v zvezi odpreme, ne odlašajte, stopite v stik z nami z veseljem vam bomo pomagali.