Samolepilni žepki za dokumente poskrbijo da spremni dokumenti varno in enostavno spremljajo pošiljko. Dokumente vložimo v žepek, na samolepilni strani odstranimo zaščitni papir ter žepek namestimo na paket. Žepki so izdelani iz polietilena, se odlično sprimejo s papirno, kartonsko, kovinsko, plastično ali tekstilno podlago in imajo vtisnjen znak za reciklažo.
Proizvajalec: RAZNO
0,18 €
Zaloga 517
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498000004
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ŽEPEK SAMOLEPILNI ZA DOKUMENTE PE 328 x 245 MM

- Polietilenski žepki za dokumente z odlično sprimnostjo
- Zunanje mere: 328 x 245 mm
- Notranje mere: 315 x 220 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.