Samolepilni žepki za dokumente poskrbijo da spremni dokumenti varno in enostavno spremljajo pošiljko. Dokumente vložimo v žepek, na samolepilni strani odstranimo zaščitni papir ter žepek namestimo na paket. Žepki so izdelani iz polietilena, se odlično sprimejo s papirno, kartonsko, kovinsko, plastično ali tekstilno podlago in imajo vtisnjen znak za reciklažo.
Proizvajalec: RAZNO
0,18 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498000004
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ŽEPEK SAMOLEPILNI ZA DOKUMENTE PE 328 x 245 MM

- Polietilenski žepki za dokumente z odlično sprimnostjo
- Zunanje mere: 328 x 245 mm
- Notranje mere: 315 x 220 mm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.