Samolepilni žepki za dokumente poskrbijo da spremni dokumenti varno in enostavno spremljajo pošiljko. Dokumente vložimo v žepek, na samolepilni strani odstranimo zaščitni papir ter žepek namestimo na paket. Žepki so izdelani iz polietilena, se odlično sprimejo s papirno, kartonsko, kovinsko, plastično ali tekstilno podlago in imajo vtisnjen znak za reciklažo.
Proizvajalec: RAZNO
0,09 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5901498000001
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ŽEPEK SAMOLEPILNI ZA DOKUMENTE PE 180 x 132 MM

- Polietilenski žepki za dokumente z odlično sprimnostjo
- Zunanje mere: 180 x 132 mm
- Notranje mere: 170 x 120 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.