Kakovostne samolepilne etikete, odporne na temperature do -40°C, vlago in dež. Etikete so primerne za uporabo tam, kjer papirne etikete niso dovolj trpežne. Etikete so v srebrni barv in dimenzije 45,7x21 mm.
Proizvajalec: APLI
37,87 €
Zaloga 0
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 8410782100669
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka VREMENSKO ODPORNE ETIKETE APLI 45,7x21,2mm SREBRNE 20/1

- Izredno kakovostne samolepilne nalepke
- Primerne za tiskanje z laserskimi tiskalniki in fotokopirnimi stroji
- Etikete so odporne na temperature do -40°C ter na vlago in dež
- Idealne za uporabo na prostem 
- Na polah formata A4

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.