Termo etikete roli so namenjene predvsem označevanju izdelkov in embalaže ter izpisu logističnih podatkov. Zlasti soj primerne za označevanje paketov, ki jih pošiljamo preko paketnih služb. Pigmentiran zgornji premaz (papir občutljiv na temperaturo) omogoča tiskanje neposredno na nalepke brez uporabe TTR folij. Etikete so navite na tulec premera 25,4mm. Na kolutu je 1790 etiket.
Proizvajalec: RAZNO
25,24 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5705831109988
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Etikete Termo Eko v roli 101,6 x 38,1 mm 25,4 mm 1790/1

- Termične nalepke namejnene označevanju izdelkov in embalaže
- Zlasti primerne za označevanje paketov, ki jih pošiljamo preko paketnih služb
- Pigmentiran zgornji premaz (neposreden tisk brez uporabe TTR folij)
- Premer tulca: 25,4 mm
- Širina role: 100 mm
- Na kolutu je 1790 etiket

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.