Klasične bele samolepilne nalepke različnih velikosti, primerne za laserske, brizgalne (inkjet) tiskalnike in kopirne stroje. Inovativna tehnika zagotavlja zaščitno obrobo okoli robov nalepk, ki preprečuje nabiranje lepila na notranjih delih tiskalnika.
Proizvajalec: ZWECKFORM
20,59 €
Zaloga 1
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 4004182634103
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka ETIKETE ZWECKFORM ZF L3410REV-25, 26 x 16 mm, 25/1

- Odstranljive etikete za cene, bele, 26 x 16 mm
- 2550 etiket/zavitek, 25 listov/zavitek
- Dober oprijem etiket na različnih podlagah
- Po odstranitvi ne puščajo ostankov lepila
- Lepilo omogoča enostavno in točno namestitev etikete
- Idealne za začasna navodila, sporočila in opozorila
- FSC certifikat: izvor lesa je iz preverjenih in zanesljivih virov

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli izdelka, ki ga iščete, nam to (skupaj s čim več podatki o izdelku) prosim sporočite po elektronski pošti na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno ponudbo.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Dobavitelji včasih brez obvestila vzamejo posamezen izdelek ali njegovo različico iz programa, o čemer smo obveščeni šele, ko izdelek naročimo. Posledično se lahko zgodi, da naročeni izdelek ni več dobavljiv. V takem primeru se bomo potrudili čimprej poiskati ustrezno zamenjavo, v primeru plačila pred dobavo pa vam bomo ponudili tudi možnost vračila vplačanega zneska, če s ponujeno zamenjavo ne boste zadovoljni.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov na naši spletni strani, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec odločil, da spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar nas o tem ne proizvajalec ne distributer nista obvestila.