Klasične bele samolepilne nalepke različnih velikosti, primerne za laserske, brizgalne (inkjet) tiskalnike in kopirne stroje. Inovativna QTC-Quattro Clean Technology tehnika zagotavlja zaščitno obrobo okoli robov nalepk, ki preprečuje nabiranje lepila na notranjih delih tiskalnika. Na voljo vam je tudi brezplačen program za izdelavo in tiskanje nalepk Q-Connect Soft, ki je na voljo na spletni strani www.Q-CONNECT.com oz. pbspolska.eu.
Proizvajalec: Q-CONNECT
9,25 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1 dan
Šifra izdelka 5705831106529
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka UNIVERZALNE ETIKETE Q-CONNECT, 96,5x42,3mm, BELE 100/1

- Belina (CIE): 150
- Primerne za laserske, brizgalne (inkjet) tiskalnike in kopirne stroje
- Zaščitna obroba preprečuje nabiranje lepila na notranjih delih tiskalnika
- Na hrbtni strani embalaže je natisnjen pregled porazdelitve nalepk na strani
- Pakiranje vsebuje 100 pol
- Velikost nalepke: 90,5x42,3 mm
- Nalepk na poli: 12

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.