Kombinirana tabla Franken, dimenzije 60 x 45 cm z belo magnetno pisalno površino in s filcem prevlečeno površino združuje najboljše iz dveh svetov. Razdeljena je na dve ločeni polovici je magnetna, na belem delu lahko nanjo pišete in s suho gobico tudi obrišete. S filcem prevlečena površina je namenjena pričvrstitvi dokumentov z risalnimi žebljički.
Proizvajalec: FRANKEN
37,74 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 8-14 dni
Šifra izdelka 4016946706049
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka TABLA KOMBINIRANA FILC/BELA 60X45

- Kombinirana tabla: prvo polovico table predstavlja bela lakirana magnetna tabla, drugo polovico pa tabla s prevleko iz filca
- Bela polovica je namenjena pisanju z izbrisljivimi markerji in suhemu čiščenju z namensko gobico
- S filcem prevlečeni del svetlo sive barve je namenjen pripenjanju dokumentov z risalnimi žebljički
- Predvidena za stensko montažo
- Priložena je odlagalna polica za pisalni pribor
- Komplet ne vsebuje magnetov in markerjev
- Okvir iz eloksiranega aluminija v srebrni barvi debeline 12 mm
- Kotniki iz plastike
- Možnost horizontalne in vertikalne montaže
- Zunanje mere: 600x450 mm

Dodatne informacije

V kolikor v izboru niste našli željenega izdelka, nam prosimo sporočite po elektronski pošti (skupaj s čim več podatki o izdelku) na naslov [email protected] in potrudili se bomo, da vam pripravimo ustrezno rešitev.

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti informacij dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Navedeni so v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno blago odpremiti v najkrajšem času.

Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju, razen v primeru, ko se je proizvajalec spremeni dizajn oz. lastnosti izdelka, vendar o tem nismo obveščeni.