Škarje za Levičarje velikosti 20,5 cm Soft Grip. Ročaja v modro-črni gumi sta robustna, odporna na praske, ergonomskae oblike za mehak a čvrst oprijem, izdelana iz materialov, ki ne vsebujejo alergenov. Škarje so izdelane iz visokokakovostnega nerjavečega jekla.
Proizvajalec: DONAU
2,36 €
Zaloga Na zalogi
Dobava 1-3 dni*
Šifra izdelka 5901498038283
  • Podrobnosti
  • Dodatne informacije

Podrobnosti

Podrobnosti izdelka Škarje za Levičarje Donau Soft Grip 20,5 CM črne

- izdelane iz visokokakovostnega nerjavečega jekla
- opremljene z izjemno robustnima gumiranima ročajema odpornima na praske.
- univerzalne škarje
- primerne za rezanje papirja, lepenke, kartona, slik, trakov itd.
- ergonomska oblika in mehak a čvrst oprijem
- ročaja sta izdelana iz materialov, ki ne vsebujejo alergenov
- barva: črna
- velikost: 20,5 cm

Dodatne informacije

Dobavni roki navedeni pri posameznem artiklu so informativne narave in so odvisni od ažurnosti dobaviteljev, zato se lahko razlikujejo od dejanskih. Dostavni roki so navedeni v delovnih dnevih, vedno pa se trudimo naročeno odpremiti v najkrajšem času.

V kolikor v asortimanu niste našli željenega izdelka, vas vljudno naprošamo, da nam to sporočite (skupaj s podatki o izdelku) po elektronski pošti: [email protected] ali telefon: 051 222 980 in potrudili se bomo, da vam v pripravimo ustrezno rešitev.

Marker.si, si nenehno prizadeva za obljavo pravilnih informacij, podatkov, slik, specifikacij, idr. Veliko pozornosti posvečamo slikam izdelkov, ki ustrezajo dejanskemu stanju in slikam, ki so informativne narave ter lahko vsebujejo tudi komercialne oz. marketinške promocije in dodatke, ki niso vključeni v prodajni asortimana artikla. Nekatere podatke, slike, motive, barvne kombinacije idr, ali cene lahko proizvajalec spremeni brez predhodnega obvestila, v tem primeru vas obvestimo naknadno. Vsi artikli in promocije na spletnem mestu Marker.si so na voljo do odprodaje zalog.

* Posamezne slike in opisi artiklov so lahko avtorsko zaščiteni. Kopiranje tekstov ali objava slik s spletne strani Marker.si za komercialno uporabo je dovoljena samo s pisnim soglasjem družbe.

V primeru, da opazite kakršnokoli nepravilnost ali napako na spletni strani Marker.si, vas vljudno naprošamo, da nas o tem obvestite po elektronski pošti: [email protected]. V znak hvaležnosti, se vam bomo praktično 🎁 oddolžili.